ABB Başkanı Mansur Yavaş 5 yılda neler yaptığını anlatacak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Katılımıyla “5 Yılın Projeleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı” ABB TV ve Sosyal Medyada Canlı Yayınlanacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, görev süresi boyunca hayata geçirdiği projeleri tanıtmak ve bilgilendirmek amacıyla düzenleyeceği “5 Yılın Projeleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı”nda CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla buluşacak. Toplantı, 27 Ocak Cumartesi günü saat 19.30’da ABB TV, Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Başkan Mansur Yavaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantı, Ankara halkına beş yıllık süre zarfında gerçekleştirilen önemli projelerin detaylı bir şekilde sunulacağı bir platform olacak. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla zenginleşecek olan etkinlik, izleyicilere belediyenin hizmetleri ve gelecek projeleri hakkında bilgi alma fırsatı sunacak.

Toplantı, ABB TV ve sosyal medya hesapları üzerinden geniş kitlelere ulaşacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi, projelerin detayları ve belediyenin gelecek vizyonu hakkında açıklamaların yanı sıra katılımcılardan gelen soruları da yanıtlayacak.

Kaynak : PHA