Abdullah Avcı Süper Lig'in yıldızını istiyor

Gelecek sezon değişebilecek yabancı kuralına karşın Trabzonspor yerli oyuncu transferinde çalışmalara başladı.
Süper Lig'de gelecek sezon da mutlu sona ulaşmak isteyen Trabzonspor, transfer ve kadro çalışmalarına devam ediyor. Abdullah Avcı, Ertuğrul Doğan ve Ahmet Ağaoğlu'nun birbirleri ile temasları sonucu yapılacak transferler şekillenmeye başladı. Transferde son kararların hocaya bırakıldığı Trabzonspor'da Abdullah Avcı gözüne Göztepe'nin yıldız oyuncusu Halil Akbunar'ı kestirdi.

Geride bıraktığımız sezonun devre arası transfer döneminde de takıma istenilen ancak şartları yüzünden transfer edilemeyen Halil için Trabzonspor bu kez ciddi bir girişimde bulunacak.

Bu doğrultuda Trabzonspor, Göztepe'nin simgelerinden olan ve küme düşme mücadelesinde takımı yalnız bırakmayan kanat oyuncusunun kulübüyle görüşerek ayrılık sürecini değerlendireceği öğrenildi.

HALİL AKBUNAR PERFORMANSI

Göztepe forması giyen Halil Akbunar, bu sezon tüm kulvarlarda 33 maça çıktı. 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcu, 4 gol 6 asistle takımına katkı sağladı. Halil Akbunar bu maçlarda 2614 dakika görev aldı. Milli futbolcu Göztepe  kariyeri boyunca toplam 309 maçta forma giydi. 

Halil Akbunar, kulüp kariyerinde 49 gol 51 asistle devam ediyor. Akbunar bu sezon oynadığı maçlarda 17 defa sağda, 11 defa solda, 5 defa 10 numarada ve bir defa orta sahada forma giydi. Halil Akbunar'ın şu anki piyasa değeri 3.7 milyon Euro.