Abdullah Avcı'dan Jorge Jesus'a cevap!

Derbiden 3 puanla ayrılan Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. Başarılı çalıştırıcı, "Bugün bir maç kazandık. Başka bir şey kazanmadık. Bizim transfere değil, taraftarımıza ihtiyacımız var. Bir şeye inanıyorsan onun üzerinde çalışmaya devam edersin. Arada çok tekrar yaptık. Oyuncular buna cevap verdi. 25 ay 3 kupa... Bana nasıl saygıyla yaklaşılıyorsa takıma da öyle yaklaşılması gerekiyor" dedi. Öte yandan dünkü skorla birlikte Trabzonspor, iç sahadaki yenilmezlik serisini 32 karşılaşmaya çıkardı. Fırtına evini seviyor.

EKSİKLERİNE YOĞUNLAŞTIK

Trabzonspor kalecisi Uğurcan, "İdmanlarda Fenerbahçe'nin eksiklerine yoğunlaştı ve oyun planına sadık kaldık. Çok mutluyuz" dedi. İlk golü atan Maxi Gomez, "Bir santrforu en çok mutlu eden şey gol atmaktır. Bu yüzden çok mutluyum. Ama daha da önemlisi takıma katkı sağlamaktır. Bugün herkes harika oynadı" yorumunu yaptı. Savunmanın başarılı isimlerinden Bartra ise, "Bugün sadece 3 puan almadık. Bazı şeyleri başarma gücümüzü de herkese gösterdik" şeklinde konuştu.

HOCANIN GÖRÜŞLERİNE SAYGIM VAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un maç sonrasındaki Jesus '11'e 11 oyunda daha iyiydik, pozisyonlar bulduk' açıklamalarını değerlendirmesi istenen Avcı şunları kaydetti:

"Oyunu bir daha seyretmemiz lazım hocanın görüşlerine saygım var. Çok emin değilim ama oyun benim adıma doğru gitti. Bence ilk yarıda bir tane vuruş var. Direkten dönen bir şut var onun dışında oyunu baskıladığımızı, planlarımızı iyi uyguladığımızı düşünüyorum. Yarışın içinde diğer takımlar da var. Daha çok maç var. Herkes devam edecek"