Abdullah Avcı'nın Maç Sonu Açıklamaları

Spor Toto süper Lig'de şampiyonluğa giden Trabzonspor  Ziraat Türkiye Kupası  ilk maçında Akyazı'da Kayserispor'u ağırladı. Maçın 87. dakikasında Andreas Cornelius'un attığı golle 1-0 ilk maçtan ajantajlı bir skor elde etti. Maç sonu Trabzonspor'un başarılı teknik direktörü Abdullah Avcı şunları söyledi.

İşte Abdullah Avcı'nın açıklamaları:

Kayserispor ligde rahatlamış ve kupayı hedef koymuş bir takım. Kupada deplasmanda iki önemli takım olan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı eleyerek buraya geldi. Bu maçın ve geçen hafta sonundaki Karagümrük maçında beni sevinçli eden şey; oyunun içinde kalmak, topa hakim olmak. Oyun olarak hiç sallanmadık, oyunu domine ettik. Taraftarımıza destekleri, oyun içerisine katkıları nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Mutlu sona az kaldı. O destek, enerji ve sabırlarına devam etsinler. Hep birlikte kutlayacağız. Martta niye olmadı diye üzülmesinler, Nisan ayındayız şu an.

Son aylarda sakatlıklardan ötürü sıkıntı yaşadık. Hamsik'ten 2 ay faydalanamadım. Savunma solunda 8 adet isim kullanmak zorunda kaldık.

Djaniny'de mesele bulunduğunu düşünmüyorum. Onun gözüyle ilgili sıkıntısı vardı. Yarın idmanda olur. Nwakaeme'nin durumu yarın MR'dan sonrasında ortaya menfaat. Tam net, bir şey söylemek doğru değil. Sağlık kurulu açıklama yapmış olacaktır.