Ahmet Ağaoğlu adaylıktan çekilme nedeni belli oldu

Trabzonspor'un istifa eden başkanı Ahmet Ağaoğlu aday olmayacağını açıkladı... gözler Ertuğrul Doğan'a çevrildi. Doğan'ın dün "başkanım" dediği Ağaoğlu'nun bugün "aday değilim" açıklamasının arkasında Ağaoğlu ile Doğan'ın kısa süre önce yaptığı görüşmenin olduğu ortaya çıktı. 

Birkaç gün önce ikili İstanbul’da bir araya geldi. İkiliyi eski başkanlardan Sadri Şener bir araya getirdi. İkili Nevzat Aydın’ın ofisinde buluştu. Hatta Aydın her ikisiyle de görüştüğünü doğruladuı. Yönetim kuruluna girmeyeceğini söyledi. 

Doğan ile Ağaoğlu'nun görüşmesinde dikkat çekici bir konuşma geçti. O konuşmada Doğan, Ağaoğlu'na, "Benden sonra koltuk senin. Görevi bıraktığımda başkan olman için elimden geleni yapacağım" sözünü hatırlattı. Kendisinden destek istedi.

Fenerbahçe'de eski başkan Aziz Yıldırım ile eski asbaşkan ve yeni başkan Ali Koç arasında yaşanan krizin bir benzerinin Trabzonspor'da yaşanmasının önüne geçmeyi teklif etti. Hatta Ağaoğlu'na, "aday olacaksan olmam" dedi. Ağaoğlu bunun üzerine geri adım attı.