Akçaabat’ta Ayak Tenisi Turnuvası Sona Erdi

Hamam Çimeni Çarşısı Avlusunda düzenlenen ve 4 gün boyunca devam eden turnuvaya toplamda 16 takım 64 sporcu katıldı.

Final müsabakaları da yapılan Ayak Tenisi Turnuvasının kazananları belli oldu. Turnuvada birinci Sebat Gençlik, ikinci Kütük Gücü, üçüncü Sebat Veteran ve dördüncü Efsaneler takımı oldu.

Ayak Tenisi Turnuvasının final müsabakalarını yakından takip eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, turnuvaya katılan tüm takımlara ve sporculara teşekkür ederek “Akçaabat’ta sporun gelişimine katkı sağlamak ve spor kültürü alışkınlığı edindirmek için bir çok sportif etkinlik düzenliyoruz. 31. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali’nde horonun, halk oyunlarının, kültür ve sanatın yanı sıra sportif faaliyetler de düzenliyoruz. Spor, sağlıklı bir yaşamın olmazsa olmazıdır. Gençlerimize ve ilçe halkımıza sporu sevdirmek ve yaygınlaştırmak için bu turnuvayı düzenledik. Sporcuların yeteneklerini sergilediği bu etkinlikte, dostluk ve rekabet bir arada yaşandı. Birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmek amacıyla yapılan bu etkinliğimize katılan sporcularımıza ve takımlarımıza teşekkür ediyor; dereceye giren takımlarımızı yürekten tebrik ediyorum.” Dedi.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara ödülleri 31. Uluslararası Akçaabat müzik ve Halk Oyunları Festivalinde verilecek.