Araklı Belediyesi Yeni Meclis Toplantı Salonunun Açılışı Yapıldı

Açılışa AK Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık, MHP İlçe Başkanı Metin Hacıhasanoğlu, CHP İlçe Başkanı Mecit Solmaz, İYİ Parti İlçe Başkanı Halit Baycan, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Metin Baycan, BBP İlçe Başkanı Tuncay Altınova, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ümit Çebi, Araklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Altuntaş, Şoförler Odası Başkanı Coşkun Kınalıoğlu, Avrupa Yakası Trabzonlular Derneği Başkanı Aziz Taşkın, kurum müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Açılış dualar eşliğinde gerçekleştirildikten sonra meclis toplantısına geçildi. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi toplantıyı açarak; ”Yeni hizmet binamızda bulunan boş alanı revizyondan geçirdik. Gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirdik. Araklı Belediyemizin bir meclis salonu yoktu. Biz de burada çok modern bir meclis salonu oluşturduk.

Siyasi parti temsilcilerimiz, meclis üyelerimiz, kurum müdürlerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, basın mensuplarımız, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın katılımıyla Belediye Binamızın 5. Katında bulunan alanda yaptığımız yeni meclis toplantı salonunuzun açılışını gerçekleştirdik.

Eylül ayı toplantılarımız devam ederken birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir gündem gerçekleştirdik.
Yeni Meclis Toplantı Salonumuzun hayırlara vesile olmasını, ilçemizin sorunlarının çözümü noktasında katkılar vermesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.