Araklı’da Alt Geçitler İlçe Estetiğine Göre Düzenleniyor

İlçe estetiğini ön planda tutan çalışmalarını sürdüren Araklı Belediyesi, yaya ve araç trafiğine yön veren alt geçitlerde çalışma başlattı. Araklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü de alt geçitlerin fiziki şartlarının iyileştirilmesini sağlayarak bu yöndeki çalışmalara katkı veriyor. Araklıların ortak kullanım alanlarını geliştirmek adına alt geçitleri ilçe estetiğine uygun hale getirecek proje çalışmalarını sahil kısmından başlatan Araklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, düzenlemelerini diğer birimlerle koordineli şekilde uyguluyor.

Proje tamamlandığında, alt geçitlerin görüntüsü yeni ambiyansıyla hoş ve zarif haliyle görsel bir güzellik sağlayacak. Özellikle transit geçişin yaşandığı karayolu güzergahlarındaki alt geçitleri ilçe estetiğine uygun hale getirecek proje çalışması, vatandaşların da takdirini topluyor.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi çalışmaları yerinde inceleyerek; ”İlçemizde bulunan alt geçitleri estetik bir görünüme kavuşturacağız. Daha önce bir çok kez buralarda çalışma gerçekleştirmiştik. Şimdi daha kapsamlı ve verimli bir çalışma içerisindeyiz. Tamamlandığında güzel bir görüntü ortaya çıkacak.” dedi.