Başkan Çebi; ”Sanayi Sitesi Yaptığımız En Büyük Projelerden Sadece Bir Tanesi”

Yaklaşık olarak 60 milyon TL’ye mal edilen sanayi sitesi Araklı halkının hasretle beklediği projelerden biriydi. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi projenin ilçeye kazandırılması için çok mücadele etti. Projenin yapım aşamasında da çeşitli spekülasyon ve engellerle karşılaşan Başkan Çebi’ye şimdi tüm ilçe halkı teşekkür ediyor.

Araklı sanayi sitesiyle ilgili bilgi veren başkan Çebi; ”2019 yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizzat kendisi sanayi sitemizin açılışını gerçekleştirdi. O dönem 216 dükkan bulunan sanayi sitemizin yapım sözünü kendilerinden almıştık. Elhamdülillah sanayi sitemiz de şuan çok güzel bir canlılık var.

Sanayi Sitesi Yapılmadan Önce Tonlarca Şikayet Alıyorduk

Tabi burayı yapmadan önce demircisi, doğramacısı tüm sanayi esnafı ilçe merkezinde bina altlarında düzensiz bir şekilde faaliyet gösteriyordu. Sanayici esnafımızın bina altlarında faaliyet göstermesinden dolayı sesten ve gürültüden tonlarca şikayet dilekçesi geliyordu. Bu düzensizliği, çevreyi ve insan sağlığını olumsuz etkileyen bu durumu bir an önce düzeltmemiz gerekiyordu. Çok şükür güçlü hükümetimizle bunu başardık. Çok büyük bir proje ve sanayi sitemizden Türkiye’nin ve dünyanın bir çok bölgesine mal gönderiliyor. Bizzat tüm esnafımızı ziyaret edip onlarla sohbet ediyoruz. Birebir temasımızda ne denli güzel işlere imza attıklarını daha iyi görüyoruz. Tüm esnafımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Araklı ilçemize bugüne kadar müthiş eserler kazandırıp çehresini değiştirdik, değiştirmeye de devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.