Başkan Çebi’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Trabzon Haber Merkezi | Başkan Çebi mesajında şu ifadelere yer verdi; ”

Milletimizin küllerinden yeniden doğuşunun ve tarih sahnesinde yeniden dirilişinin ifadesi olan cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümünü kutlamanın milletçe gururunu yaşıyoruz.

Yedi düvele karşı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün etrafında kenetlenerek tarihin şahitlik ettiği en büyük kahramanlık destanlarından birini yazan milletimiz, Türk’ ün bileğinin bükülemeyeceğini bütün dünyaya ilan etmiş ve bu zaferini cumhuriyetle taçlandırmıştır.

Büyük önder Atatürk’ün liderliğinde kanımız ve canımız pahasına kurmuş olduğumuz cumhuriyetin ilelebet korunması hepimizin ortak sorumluluğudur.

Bizlere miras bırakılan kutlu vatanın, yıkılmaz cumhuriyetin, şanlı albayrağın manevi yükü hepimizin omuzlarındadır.

Bu millet mukaddes vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birlik ve beraberliğine kast edecek olanlara hak ettikleri karşılığı vermekten asla imtina etmemiş ve etmeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran duygularımla yad ediyor, Araklılı hemşerilerimizin ve tüm milletimizin cumhuriyet bayramını kutluyorum.” dedi.