Başkan Zorluoğlu Aday Tanıtım Toplantısında Konuştu

Başkan Zorluoğlu yeniden aday gösterilmemesi ile ilgili konuştu.

Aday tanıtım toplantısında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "5 yıldır aşkla Trabzona hizmet etmeye gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın hayat konforunu arttıran ve bu şehri yaşanabilir kılan çalışmalar yürüttük.

Ortahisar'ın altyapısını yenildiğimiz çalışmamızı neredeyse tamamladık. Bu hizmetleri yaparken destek veren herkese teşekkür ediyorum. Hizmet nöbetimizi bayrağı daha yukarıya taşıyacak olan Ahmet Metin Genç başkanımıza devretmenin gururunu yaşıyorum.

Yeniden aday gösterilmediğin için tepki göstermedin dediler. Ben göreve başladığım günden itibaren Valilik yaptım. Sonra Trabzon'a Belediye başkanı oldum. Bu görevlerin arkasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ve takdiri vardı.

Bu kadar görevden sonra ben yeniden aday gösterilmedim diye serzenişte bulunamam. Buna hakkım yoktur. Şimdi kalan görev süremde seçim için çalışarak kalan projeleri tamamlamaya çalışacağım. Bu duygularla adaylarımızın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." açıklamasında bulundu.