BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Havalimanı Açılışı için Rize’ye geliyor

14 Mayıs Cumartesi günü saat 14:00’da Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilecek olan Rize-Artvin Havalimanının açılış törenine Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici de katılacak.

Tüm vatandaşları açılışa davet eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize İl Başkanı Ensar Özçelik Yaptığı açıklamada “Rize-Artvin havalimanı projesinin açılışında Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de katlacağını bildirerek bu tarihi güne tüm halkımız davetlidir ” ifadelerini kullandı.

Alınan bilgilere göre Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilecek olan Rize-Artvin Havalimanının açılışına Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli de katılacak.

Rize-Artvin Havalimanı Açılış Töreni için Rize merkez sahil dolgu alanından saat 10.00 ile 13.00 arasında ücretsiz toplu ulaşım araçları hizmet verecek.

KAYNAK: havadis53.com/