Edgar'ın Yeni Takımı Belli Oldu

Trabzonspor'da yaşadığı ağır sakatlık sonrası futbola ara vermek zorunda kalan yıldız oyuncu ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 28 yaşındaki Portekizli oyuncunun yeni adresi Hollanda oluyor.

2020-2021 sezonunun 18. haftasında Altay ile deplasmanda oynanan maçta çapraz bağlarını kopartan Edgar Ie  futbola ara vermek zorunda kaldı. Tecrübeli oyuncunun Hollanda Ligi ekiplerinden Vitesse ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

Hollanda medyasından Voetbal International'ın haberine göre yıldız futbolcu, Salı günü Vitesse ile sözleşme imzalayacak.

İşte Edgar Ie'nin yeni adresi

Edgar Ie , Yusuf Yazıcı'nın Lille'e transferi sonrası Trabzonspor'a takas olarak transfer olmuştu.

1 sezon Feyenoord'da kiralık olarak forma giyen Edgar Ie, sonrasında Trabzonspor'a 'a döndü... Bordo-Mavili forma altında başarılı maçlar çıkartan Edgar Ie kısa süre içinde taraftarların gözbebeği haline geldi. Özellikle Vitor Hugo ile birlikte müthiş bir uyum sağlayan Edgar Ie'nin sakatlığı sonrası Trabzonspor savunmada büyük sıkıntı çekti. Yıldız oyuncu özellikle savunmadan topla çıkışlarında ve pas oyununda takımını rahatlatıyordu.

14 Ocak'tan beri kulüpsüz olan Edgar Ie'nin çapraz bağ sakatlığı sonrası Vitesse'deki performansı merak ediliyor. 28 yaşındaki futbolcu, 61 kez Trabzonspor  formasını giyerken 3 gol, 4 asist yaptı. Edgaer Ie, Lille dışında Barcelona, Nantes ve Belenenses gibi takımların da formasını giydi.