Ertuğrul Doğan açıkladı! Yıldız futbolcu ezeli rakibe gidiyor

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'la ilgili gündeme oturan bir gelişme yaşandı. Adı İngiliz ekipleri ve Galatasaray'la da anılan milli kaleci için konuşulan rakam 15 milyon euro. Öte yandan başkanın Uğurcan Çakır'ın transferine dair sarf ettiği sözler çok konuşulacak cinsten.

UĞURCAN ÇAKIR İÇİN BAŞKANDAN ÇARPICI SÖZLER

İngiliz takımlarının kıskacında olan Uğurcan Çakır, son olarak Galatasaray'a da yazılmıştı. Söz konusu haber gündeme bomba gibi düşerken, iddialar başkan Ertuğrul Doğan'a soruldu. Başkanın Uğurcan Çakır-Galatasaray iddialarına verdiği cevap olay oldu.

"UĞURCAN ÇAKIR'I GALATASARAY'A SATARIM"

Trabzonspor yönetimi, Uğurcan Çakır için 15 milyon euro hedefi koydu. Fotospor'un haberine göre başkana "Galatasaray istediğiniz rakamı verirse satar mısınız?" sorusu geldi. Başkan Doğan ise Uğurcan Çakır'ın ezeli rakibine transferine yeşil ışık yakarak "Evet" cevabını verdi.

ÖNCELİK AVRUPA

Yine de hem yönetimin hem de Uğurcan Çakır'ın öncelikli hedefi Avrupa. Yurt dışından beklenen teklif gelmemesi durumunda milli eldivene Galatasaray kapıları açılabilir.

Bu sezon Trabzonspor formasıyla ligde 26 maça çıkan Uğurcan Çakır, kalesinde 42 gol gördü. Deneyimli file bekçisi 10 maçta da kalesini gole kapadı. (AKŞAM)