Büyükşehir’in Doğa Kampına Miniklerden Yoğun İlgi
Trabzon haberleri | Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, sosyal belediyecilik vizyonu doğrultusunda Akçaabat Mersin Üzümlü Piknik Alanı’nda düzenlenen “Doğa Kampı” etkinliği çocuklardan yoğun ilgi gördü.
7-9 yaş grubundaki 40 çocuğun katılım sağladığı etkinlikte minikler, oryantiring, bisiklet sürme, doğa yürüyüşü ve kamp ateşi gibi doğa temalı birçok etkinliğe katıldı. Gün boyunca doğayla iç içe vakit geçiren çocuklar, eğlenerek öğrenmenin ve sosyalleşmenin keyfini çıkardı.
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada kamp etkinliklerinin süreceği belirtilerek şu ifadeler kullanıldı:
“Çocuklarımızın ve gençlerimizin yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmesi adına çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda hayata geçirdiğimiz doğa kampı, çocuklarımıza doğayı tanıma, ekip çalışması ve özgüven kazandırma gibi pek çok kazanım sundu. Enerjileri ve neşeleriyle kampımıza renk katan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyor, yeni kamp grupları için heyecanla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.”