Rize Ziraat Odası başkanlarında ÇAYKUR'a ziyaret

Rize Ziraat Odası Başkanları 20.Nisan 2022 Çarşamba günü ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf ziya Alim’e ziyarette bulundu. Ziyarette yaklaşan yeni çay kampanyası ile ilgili hazırlıklar değerlendirildi.

Ajans Pazar/ RİZE İGFA- Rize Ziraat Odası Başkanları 20.Nisan 2022 Çarşamba günü ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf ziya Alim’e ziyarette bulundu. Ziyarette yaklaşan yeni çay kampanyası ile ilgili hazırlıklar değerlendirildi.

Edinilen bilgilere göre ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’e yapılan ziyarette Rize ziraat Oda Başkanları başta Çay Kanunu olmak üzere, yaş çay fiyatı ile ilgili görüş ve düşünceler, budama konusu, yaş çay kampanyasının erken açılması, 1, 2, 3 yaş çay kotası, yükleme sorunu ve gübre için çay çöpünün değerlendirilmesi konuları ile ilgili görüşler iletildi.

Ziyaret sonrası, Ziraat Odası Başkanlarından yapılan kısa açıklamada; ÇAYKUR’un yaklaşan yeni yaş çay kampanyası için tüm hazırlıkların tamamlandığı, üreticileri ilgilendiren konuları önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacağı ifade edildi.