Trabzonspor'un eski yıldızından yıllar sonra gelen itiraf: Teofilo'yu dövdüler

Trabzonspor'un eski futbolcularından Remzi Giray Kaçar, eski takım arkadaşı Teofilo Gutierrez hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

İKİ OYUNCU DARP ETTİ
Profesyonel futbol kariyerini sonlandırdıktan sonra YouTube kanalında Trabzonspor'daki gelişmeleri değerlendiren Giray'ın açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. 

Giray Kaçar, Trabzonspor forması giydiği dönemde Kolombiyalı forvet oyuncusu Teofilo'yu iki takım arkadaşının darp ettiğini açıkladı. 

TEOFILO'YU DOLABIN İÇİNE SOKTULAR
Takım içerisinden iki oyuncunun soyunma odasında Teofilo'yu darp ettiğini açıklayan Giray, "Maçı oynadık soyunma odasına girdik. Teofilo birkaç pozisyonda pas vermedi. Biraz sıkıntılar yaşandı ve takım içerisinde 2 tane oyuncu Teofilo’yu tuttu dolabın içine soktu. Yani resmen dolabın içine soktular. Bu kavgadan sonra oyuncunun modu çok düşmüştü.” dedi.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ
Giray Kaçar'ın bu açıklaması sosyal medyada büyük yankı uyandırırken birçok Trabzonsporlu taraftardan da tepki aldı. Taraftarlar, ”Soyunma odası Trabzonspor’un mahremidir. Orada yaşananlar orada kalır.” şeklinde Giray'a tepki gösterdiler.