Uğurcan Çakır'dan flaş gelişme! Devre dışı

Trabzonspor'da gözler Uğurcan Çakır'ın transfer sürecine çevrildi. Takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merakla beklenen Uğurcan için yönetimi sinirlendiren bir gelişme yaşandı.

UĞURCAN ÇAKIR'IN MENAJERİ İNFİAL YARATTI

61trabzonhaber'in verdiği bilgiye göre, Uğurcan Çakır'ın ağabeyi ve menajeri Necdet Çakır, transfer süreciyle ilgili yaptığı açıklamayla camiada infial yarattı. Performansıyla şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Uğurcan Çakır için Avrupa'nın birçok ekibi Trabzonspor ile temasa geçiyor. Ancak Uğurcan cephesinden gelen bir açıklama ortalığı karıştırdı.

Trabzonspor, daha önce Çakır için 'En fazla 10-15 milyon euro teklif gelir' açıklamasını yapan menajerinin, devre dışı kalmasını istedi.

Oyuncuyla görüşen yönetim, Necdet Çakır'ın devre dışında kalmasını istedi. Uğurcan için teklifler bundan sonra doğrudan yönetime sunulacak.

UĞURCAN ÇAKIR'DAN EFSANE SEZON

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan Uğurcan Çakır, şampiyonlukla sona eren sezonda Trabzonspor formasıyla 36 lig maçına çıkarken kalesinde yalnızca 33 gol gördü. 26 yaşındaki kaleci 11 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.

Uğurcan Çakır'ın Trabzonspor ile olan sözleşmesi 2024 yazında sona eriyor.