Abdullah Avcı Fenerbahçe'nin zaafını belirledi!

Süper Lig'de yarın akşam nefesler tutulacak ve tüm dikkatler Trabzon'da oynanacak olanTrabzonspor-Fenerbahçe maçına çevrilecek.

Tüm hesaplarını kazanmak üzerine yapan bordomavili takımda teknik direktör Abdullah Avcı, sarı-lacivertli ekibin son maçlarını izleyerek rakibinin güçlü ve zayıf yönlerini belirledi.

Trabzonspor'un derbide öncelikle planı sabır olacak.

Son üç gündür antrenmanlar öncesinde yaptığı toplantılarda Fenerbahçe karşısında nasıl bir oyun oynamaları gerektiği konusunda futbolcularını uyaran deneyimli teknik adam, öncelikle bu maça üst düzey konsantre ile çıkmaları gerektiğinin altını çizdi.

Güçlü oyun için takım savunmasına öncelik vermek zorunda olduklarını belirtti. Fenerbahçe'nin özellikle yan toplarda savunma zaafı yaşadığından yola çıkan Abdullah Avcı'nın özellikle rakibin geçişleri çabuk yapması konusunda oyuncularını uyardığı öğrenildi.

Teknik direktör Abdullah Avcı, futbolcularından stresten ve telaşlı oyundan uzak olmaları konusunda da uyarılarda bulundu.

Taraftarlara da mesaj gönderen Avcı, yeniden birlikte oynayacakları için heyecanlı olduklarını söyledi.

Bu arada dün akşam Trabzonspor muhabirlerine iftar veren deneyimli teknik adam, Fenerbahçe maçıyla ilgili soruya, "Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe istatistiklerine bakabilirsiniz. Hayırlısı olsun güzel bir maç olsun" yanıtını verdi.

YENİ ŞAFAK