Trabzonspor yıldız ismiyle sözleşme tazeliyor!.

Trabzonspor'da yönetim, bir süredir gelecek sezon sonunda mukavelesi sona erecek olan Anastasios Bakasetas ile yeni sözleşme görüşmelerinde bulunuyordu.

Yunan 10 numara, yıllık 1 milyon 750 bin euro'dan yapılan 3 senelik yeni kontrat teklifine "evet" dedi. Önümüzdeki günlerde menajeri Türkiye'ye gelecek olan Bakasetas ile yeni sözleşme imzalanacak.

BAŞKAN AÇIKLAMIŞTI

Başkan Ertuğrul Doğan da Bakasetas ile görüşmelerin iyi gittiğini doğrulayarak, "Her an yeni sözleşme imzalayabiliriz. Süreç gayet pozitif gidiyor." ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki orta sahanın bu sezondan itibaren takımın liderlerinden biri olması ve Uğurcan Çakır ile birlikte kaptanlık görevini yürütmesi planlanıyor.

KAPTANLIK GÜNDEMDE

Fırtına'nın Yunan yıldızı Bakasetas bu sezondan itibaren takımın liderlerinden biri olma sorumluluğunu daha fazla üstlenmesi ve Uğurcan Çakır ile birlikte takım kaptanlığı görevini yürütmesi de planlanıyor. 2021 yılından beri Trabzonspor'da forma giyen Anastasios Bakasetas, 103 karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda 33 kez fileleri havalandırırken 21 de asist yaptı.