MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Tellioğlu Haunedy'de!

Haunedy AVM sahipleri Ali Rıza Köroğlu, Ömer Ziya Sarıalioğlu ve personel tarafından karşılanan MHP Milletvekili adayı Yavuz Tellioğlu ve beraberindeki heyete, Doğal, Yöresel Ürünler mağazası gezdirilerek, ürünler hakkında bilgi verildi.

MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Tellioğlu burada yaptığı açıklamada, “Trabzon İlimize, bölgemize kazandırılan Haunedy Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler AVM ile ilgili, AVM sahiplerine teşekkür ediyorum. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Trabzon 2.sıra adayı olarak çalışmalarımız devam etmektedir. “Önce Ülkem ve Milletim diyorsan Çağrım Sana Trabzon Elbette Olur, Birlikte Olur” anlayışı ile ekibimizle birlikte Trabzon İl, ilçe, mahalle her tarafa, kurumlara, işyerlerine gitmeye, herkes ile kucaklaşmaya çalışıyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milletvekilliğinde de MHP Milletvekili adaylarımıza oy istiyoruz. MHP Türkiye’nin çimentosudur. MHP bu seçimlerde inşallah TBMM’de çok daha güçlü şekilde temsil edilecek ve Trabzon çok daha fazla yatırım ve hizmet alacaktır. Pandemi sonrası dünya genelindeki ekonomik sıkıntıların ülkemize yansımalarının ve ülkemizde meydana gelen deprem felaketlerinin yaralarının sarılması için, Devlet-Millet elbirliği ile gayret sarf etmekteyiz. Tüm bunlar ile birlikte, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü Türkiye’nin atağa kalkışına, geleceği kucaklayarak güçlü atılımlar yapmasına sahne olacaktır. Denizlerde ikmal ve muharebe destek gemimiz Derya ile Piri Reis denizaltımız, Atak helikopteri, milli tank projesi, milli uçak projesi, akıllı mühimmatlar, fırtına obüsleri, Hürkuş, Hürjet uçakları,  pek çok füze projesi, İHA ve SİHA üretimlerimiz, Milli insansız savaş uçağı Kızılelma, ilk gözlem uydumuz İMECE, Milli Silah Sanayimiz BAYKAR, en ağır ve en büyük helikopterlerin iniş kalkışının yapılabileceği TCG Anadolu gibi projeler bu şartlarda hayata geçirilmiş, savunma sanayimiz dışa bağımlı olmaktan kurtarılmıştır. Bununla birlikte bölgemizde sanayi ve turizm alanındaki yatırımlar da hız kazanmış, Doğu Karadeniz Bölgemiz körfez ülkeleri başta olmak üzere, dünyadaki birçok ülke insanının geldiği turizm merkezi haline gelmiştir. Haunedy Doğal Yöresel ve Hediyelik Ürünler Alışveriş Merkezi ziyaretimiz nedeni ile, tekrardan yurt içi ve yurt dışı misafirlere hizmet veren işletmeyi ilimize kazandırdıkları için işletme sahiplerine teşekkür ediyorum. 2023 turizm sezonunun acentalarımıza, turistik alışveriş merkezlerimize, otellerimize, lokantalarımıza, kaptanlarımıza, rehberlerimize, Trabzon ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Tellioğlu, Trabzon’un Of ilçesinden ve yüksek lisans mezunu. Şişli Ülkü Ocakları başkanlığı, MHP Şişli İlçe başkanlığı ve MHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Evli ve üç çocuk babası olan Yavuz Tellioğlu İnşaat Şirketinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmaya devam etmektedir.

Ziyaret hediyeleşme ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sonra erdi.