Abdülkadir Ömür'ün Geleceği Belli Oldu!

Abdülkadir Ömür, Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon yaşadığı şampiyonlukta büyük pay sahiplerinden olmuştu. Genç futbolcunun geleceği belli oldu. Bordo-mavililer, henüz resmî bir teklif gelmeyen Abdülkadir Ömür ile yeni sözleşme imzalamayı planlıyor.

ABDÜLKADİR ÖMÜR, ŞAMPİYONLUKTA BÜYÜK PAY SAHİBİ OLDU

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da yıldız futbolcu Abdülkadir Ömür, başarılı performansıyla şampiyonlukta büyük pay sahiplerinden biri olmuş ve büyük beğeni toplamıştı. Milli futbolcu performansıyla birçok Avrupa ekibinin de ilgisini çekmeyi başardı.

RESMÎ BİR TEKLİF GELMEDİ

Bordo-mavililerin büyük gelir elde etmeyi planladığı Uğurcan Çakır'ın adı birçok Avrupa ekibiyle anılmasına rağmen henüz kulübe ulaşan resmî bir teklif olmadı.

BAŞKAN AĞAOĞLU, ABDÜLKADİR ÖMÜR İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Aksam gazete'nin haberine göre; Trabzonspor'da yönetim Abdülkadir Ömür için kararını verdi. Başkan Ahmet Ağaoğlu, transfer teklifi gelmeyen 23 yaşındaki milli futbolcunun maaşında iyileştirme yaparak yeni sözleşme imzalamayı planlıyor.

ÖMÜR'ÜN PERFORMANSI

Abdülkadir Ömür, geçtiğimiz sezon 38 resmî maçta forma giydi. 23 yaşındaki milli futbolcu bu karşılaşmalarda 7 gol atıp 4 asist yaparken, 2446 dakika da sahada kaldı. Transfermarkt verilerinde göre, milli futbolcunun güncel piyasa değeri 10.50 milyon euro.