Trabzonspor'dan golcü gelişmesi!

Trabzonspor'da Umut Bozok'u da etkileyecek bir transfer gelişmesi yaşanıyor. Golcülerinden istediği verimi alamayan bordo-mavililere uzun süredir peşinden koştukları Ukraynalı Artem Dovbyk'un kulübü Dnipro'dan haber geldi. 25 yaşındaki golcü devre arası Fırtına saflarına katılabilir.

UMUT BOZOK'U YIKAN GELİŞME

Trabzonspor, sezon başında Andreas Cornelius'un ayrılığı sonrası kadrosuna Maxi Gomez ile Süper Lig'in son gol kralı Umut Bozok'u katmıştı. Gomez'den formayı kapmakta zorlanan milli golcü, olası bir Dovbyk transferi sonrası ilk 11'de şans bulmakta daha da zorlanabilir.

ARTEM DOVBYK'UN SÖZLEŞMESİ SEZON SONU BİTİYOR

Fanatik'in haberine göre; sezon başında da Trabzonspor'un gündemine gelen Ukraynalı golcü için Başkan Ahmet Ağaoğlu ve bordo-mavili yönetim oldukça ısrarcı. Dnipro ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Dovbyk'un yeni sözleşme teklifini kabul etmemesi Fırtına'nın elini güçlendirdi.

ABDULLAH AVCI ÇOK İSTİYOR

Abdullah Avcı'nın da Artem Dovbyk transferinin gerçekleşmesini istediği ifade edilirken, 25 yaşındaki golcünün takıma gelmesi durumunda Maxi Gomez ve Umut Bozok'un takımdaki geleceğinin de etkilenebileceği belirtildi.