Trabzonspor'da Djaniny gelişmesi! Sürpriz teklif geldi

2021-22 Spor Toto Süper Lig sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, birçok takımın transfer listesinde yer alan yıldız oyuncu Jorge Djaniny Semedo ile ilgili kararını verdi. 

Yönetim harekete geçti

Fanatik'te yer alan habere göre; teknik direktör Abdullah Avcı’nın yeni sezonda da mutlaka takımda kalmasını istediği Djaniny konusunda Trabzonspor Yönetimi harekete geçiyor. 

Yeni sözleşme teklifi

Bordo-Mavililer, 1 sene sözleşmesi kalan 31 yaşındaki forvete yeni mukavele teklif edecek

Arap Yarımadası’ndan ciddi teklifler var
Anlaşma sağlanamaması durumunda ise Djaniny’ye gelecek teklifler değerlendirmeye alınacak. Arap Yarımadası’nda ciddi piyasası bulunan Djaniny ile Al Hilal yakından ilgilenirken, konuşulan rakam 6 milyon Euro civarında.

"Futbolda bazı kararlar, riskler almanız gerekir"

Bilindiği üzere, başarılı oyuncu sezon başında teknik direktör Abdullah Avcı'ya takımdan ayrılmak istediğini söylemişti. İşte Djaniny'nin geçtiğimi günlerde yapmış olduğu açıklama:

"Kalma kararımın aslında şu an ne kadar iyi bir karar olduğunu görüyoruz. Tanrı’ya şükürler olsun biz sezon başında koyduğumuz o hedefi gerçekleştirebildik. Eğer o hedefi gerçekleştiremeseydik, Vitor ya da ben burada, takımla beraber olmasaydık, bu mutluluğu yaşayamasaydık inanın evimizde çok üzgün bir şekilde bunları izliyor olabilirdik. Futbol böyle bir şey aslında. Futbol risklerin oyunu ve futbolda bazı kararlar, riskler almanız gerekir. Ben de inandığım, güvendiğim için böyle bir karar aldım ve aldığım karardan dolayı mutluyum. Zaten herkesin ne kadar mutlu olduğunu da görüyoruz"

Öte yandan, Trabzonspor'la 1 yıl daha sözleşmesi devam eden 31 yaşındaki oyuncu, bu sezon forma giydiği 36 maçta 11 gol ve 5 asist kaydetti.