Öğretmenler Arası Turnuvanın Kazananı Yılmaz Çebi İlkokulu/Ortaokulu Oldu

Finale Yılmaz Çebi İlkokulu/Ortaokulu ve Araklı Halk Eğitim Müdürlüğü kaldı. Final müsabakasını Kaymakam Soner Divli, Belediye Başkanı Recep Çebi, KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Celal Tekinbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dursun Ali Ayazoğlu, kurum amirleri ve çok sayıda öğretmen izlemek için tribünlerde yerini aldı.

Çekişmeli geçen müsabakanın kazananı Yılmaz Çebi İlkokulu/Ortaokulu oldu. Protokol üyeleri kazanan takıma kupa ve ödüllerini takdim etti.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi öğretmenleri tek tek tebrik ederek; ”Araklı Millî Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği geleneksel hale getirmiş oldukları ve bu yıl Turnuvaya uzun yıllar Araklı’nın eğitimine Öğretmen, Okul Müdürü ve Şube olarak hizmet etmiş ve daha sonra emekli olan Yaşar Çebi adı verildi. Finale kalan Yılmaz Çebi İlkokulu/Ortaokulu ve Araklı Halk Eğitim Müdürlüğünün karşılaşmalarını izledik. Kazanan Yılmaz Çebi İlkokulu/Ortaokulu oldu. Tebrik ediyoruz. Katılan bütün takımlarımıza ve turnuvanın bütün aşamalarında fedakarca çalışan öğretmen ve çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
Yaşar hocamıza da hayırlı, sağlıklı ömürler diliyorum.” dedi.