Trabzonspor ilk görüşmeden sonuç alamadı! Başakşehir devrede

Emre Belözoğlu yeni sezona oldukça iddialı giriyor. Başakşehir'i ligin dibinden alıp sezon sonunda Turuncu-Lacivertlileri Avrupa potasına sokan başarılı teknik adam, yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak üzere transfer çalışmalarını sürdürüyor.

EMRE BELÖZOĞLU YILDIZ İSMİ TRABZONSPOR'UN ELİNDEN KAPABİLİR

Emre Belözoğlu'nun hedefindeki isimlerden biri de Trezeguet. Ligin ikinci yarısında Başakşehir forması giyen Mısırlı yıldız, 13 maçta 6 gol, 4 asistlik katkı vererek dikkatleri üzerine çekmişti. Emre Belözoğlu, Aston Villa'nın kadroda düşünmediği Trezeguet'nin bonservisini almak için sürpriz bir hamle yaptı.

BONSERVİS VE MAAŞ TALEBİ ORTAYA ÇIKTI

Trabzonspor'la anlaştığı iddia edilen Trezeguet'nin menajeri, Bordo-Mavililerle görüşmek üzere İstanbul'a gelmişti. Mısırlı yıldızın temsilcisi, Trabzonspor'dan yıllık 2,5 milyon euro maaş isterken Aston Villa'nın bonservis talebi ise 4,5 milyon euro oldu.

TRABZONSPOR İLK GÖRÜŞMEDEN SONUÇ ALAMADI, BAŞAKŞEHİR DEVREDE

Trabzonspor'un bonservis teklifi 3 milyon euro + sonraki satıştan yüzde 20 pay olurken taraflar ilk görüşmeden sonuç alamadı.

Bunun üzerine Trezeguet'nin menajerinin Başakşehir ile bir görüşme gerçekleştireceği ortaya çıktı. Emre Belözoğlu'nun ısrarla istediği Trezeguet için Turuncu-Lacivertlilerin yapacağı teklif merak konusu oldu.

Emre Belözoğlu ile ligin ikinci yarısında iyi bir performans sergileyen Trezeguet, her iki takıma da sıcak bakarken yeni adresi için kulüplerin anlaşmasını bekliyor. AKŞAM