Trabzon Büyükşehir Belediyesinde Bayramlaşma!

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Mübarek Kurban Bayramı öncesi personeliyle bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı. Başkanlık makamında gerçekleştirilen bayramlaşma programına yoğun ilgi gösteren çalışanlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman, Genel Sekreter Vekili Süleyman Gün, TULAŞ Genel Müdürü Samet Ali Yıldız ve TİSKİ Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Mazlum tarafından karşılandı.

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Her dini bayram öncesi tüm gününü personeliyle bayramlaşmaya ayıran Başkan Zorluoğlu, çalışanların da yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Büyükşehir Belediyesinde ilk günden itibaren personelin huzur ve güven içerisinde çalıştığı bir ortam inşa eden Başkan Zorluoğlu, günün anısına herkesle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZI AİLEMİZ GİBİ GÖRÜYORUZ

“Bizim için personelimizin mutlu olması her şeyden önemli” diyen Başkan Zorluoğlu, “Çalışanlarımız mutluysa biz de mutluyuz. Arkadaşlarımızı kendi ailemiz gibi görüyor ve onların mutlu olduğu bir ortamı oluşturduğumuza inanıyoruz. Yoğun programlar arasında sık sık bir araya gelemediğimiz çalışma arkadaşlarımızla bayram vesilesiyle buluşup sohbet ediyoruz. Büyükşehir Belediyesinin tüm projelerinde her kademede görev yapan personelimizin emeği var. Özverili çalışmalarından dolayı hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Tüm çalışma arkadaşlarımızın ve ailelerinin Mübarek Kurban Bayramlarını kutluyor, iyi tatiller diliyorum” ifadelerini kullandı.