Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'dan transfer itirafı!.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, şampiyon oldukları sezonu ve bundan sonraki hedefleri hakkında konuştu.

İşte Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamalarından öne çıkan bölümler;

-"Pandemi döneminde ivme kaybettik. Farklı faktörler de devreye girdi ve biz o sezon ikinci olduk. Avrupa kupalarına katılamama cezası aldık. Taraftarımız bize sabır gösterdi. Onlara sürekli teşekkür ediyorum"

-"Biz hazırlık kampına Hamsik ve Cornelius dışında tam kadro gittik. Onlar da Avrupa Şampiyonası'na gitmişlerdi."

-"Ülke futbolu çok büyük bir krizin içinde. UEFA'nın açıkladığı raporda tablosu negatif olan 3 ülkeden biriyiz."

-"Yabancı sınırı ile ilgili fikrimizi söyledik. TFF gündemine aldı. İsmini tahmin edersiniz, bir yönetici çok sert bir şekilde bu duruma karşı çıktı!"

-"Transfer dönemi açıklandı. Yabancı sınırı konusu belirsiz. Harcama limitleri belirlenmedi. Ne zaman belli olacak? Yeni federasyon gelince. Biz o güne kadar ne yapacağız? Mesela Fenerbahçe çok daha erken açacak sezonu"

-"Hocanın bizden talebi 4 mevkii. Bununla alakalı temasta olduğumuz ve halen görüşmeleri devan eden 10-12 futbolcu var."

-"Nwakaeme'ye teklifimizi yaptık onun kararını bekliyoruz"

-"Uğurcan Çakır'ın takımda kalmasından yanayım. Gittiği takdirde o kalibrede bir kaleci almamız gerekiyor. Bonservis rakamı vermeyeceğim. Sonra o rakam üzerinden pazarlık yapmak isteyecekler!"

-"Tek resmi teklif Ahmetcan Kaplan için geldi"

"Abdülkadir'e Manchester City'den gelen 23 milyon euroluk teklifi reddetmem, hayatımın pişmanlığı. Yusuf'u verdikten 3 gün sonra gelmişti. Onu da satmanın doğru olmadığını düşünmüştüm"

-"Sivasspor şampiyon olursa büyük sıkıntı yaşarlar. İstanbul'da 3-5 milyon Sivaslı var. Otobüslere binip Sivas'a gitmeleri gerekiyor kutlama yapmak için. Öyle söylüyorlar ya. Herkes şampiyonluğu istediği yerde kutlar!"

BİLD GEÇEN SEZON 'ALİ KOÇ TRANSFERİ BİTİRDİ' DEMİŞTİ 

Şampiyon Trabzonspor transferde bombayı patlatmak için gün sayıyor. Öncelikle savunmaya takviye yapma kararı alan bordo-mavililer, Fransız kulübü Lyon'da forma giyen dünyaca ünlü stoper Jerome Boateng'i ikna etmeye çok yakın...

Bir süredir devam eden görüşmelerde ciddi mesafe kat eden Fırtına, kulübüyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki tecrübeli oyuncuyu bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.