Trabzonspor transfer haberi! Fırtına'nın yeni transferi Trabzon'da

Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı Lorient forması giyen golcü futbolcu Umut Bozok, Trabzon'a geldi. Umut Bozok'un sağlık kontrollerinden geçtikten sonra sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Kasımpaşa'da gol kralı olan ve bonservisi Fransa'nın Lorient Kulübü'nde bulunan Umut Bozok, Trabzonspor ile transfer görüşmesi yapmak için kente geldi.

UMUT BOZOK'UN İLK SÖZLERİ

Trabzon Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nden eşiyle birlikte çıkan Umut Bozok, taraftar tarafından karşılandı. Taraftarlar, golcü oyuncuyla fotoğraf çektirerek forma imzalattı.

Burada açıklamada bulunan Umut Bozok, bugün kedisi için çok özel ve güzel bir gün olduğunu belirterek, "Öncelikle herkese teşekkür etmek istiyorum. Geçen sene ligi gol kralı olarak bitirdim, inşallah bu sezon da şampiyon olarak bitireceğiz. Hedefim öncelikle şampiyonluk, sonra en çok gol atmak." dedi.

Umut Bozok, heyecanlı olduğunu ifade ederek, "İlk maçımızı merakla bekliyorum. Çok mutluyum. Fazla diyecek bir şey yok." diye konuştu.

SÜPER LİG'İN GOL KRALI

Umut Bozok, geçen sezon Kasımpaşa ile fırtınalar estirmişti. 25 yaşındaki golcü futbolcu Süper Lig'in 2021-2022 sezonunu 20 golle gol kralı olarak tamamladı. Ayrıca İstanbul ekibiyle gösterdiği performansla milli takım teknik direktörü Stefan Kuntz'un da gözüne girdi ve aday kadroya da dahil edildi. Yıldız golcü geçen sezon çıktığı 41 maçta 20 gole imza atarken 8'de asist yaptı.