Abdülkadir Ömür gerçeği Trabzonsporluları şok etti!

Trabzonspor'da bu sezon gösterdiği performansla hedef adam olan Abdülkadir Ömür'ün yaşadığı problem ortaya çıktı. Skor katkısı alınamayan ve istikrarsız oyunuyla tepki çeken Abdülkadir Ömür'ün yaşadığı düşüşün sebebinin sözleşme detayı olduğu iddia edildi.

ABDÜLKADİR ÖMÜR'ÜN SÖZLEŞME BELİRSİZLİĞİ

Bu sezon neredeyse oynadığı her maçtan sonra sosyal medyadan tepki yağan Abdülkadir Ömür, Abdullah Avcı'nın da gözünden düşmüş durumda. Bu sezon 16 maçta forma giyen Abdülkadir, bu maçların 8'inde ilk 11'e girebilirken, hiçbir maçta 90 dakika sahada kalamadı. Geçtiğimiz sezon kariyer yılını geçiren 23 yaşındaki yıldız oyuncunun, performansındaki bu düşüşün yeni kontratla ilgili olduğu iddia edildi. Takımın bir diğer yıldızı Uğurcan Çakır ile birlikte yeni sözleşme yapılacağı haberleri çıkmış ancak yalnızca Uğurcan ile imzalar atılmıştı. Abdülkadir Ömür'ün yaşanan bu belirsizlik sebebiyle etkilendiği ve performansında bunun rolünün büyük olduğu öne sürüldü.

Geçen sezon şampiyonluk yolunda çok kritik maçlarda gollerini sıralayan Abdülkadir Ömür, 7 gol 4 asist yapmış ve en skorer yılını geçirmişti. Bu sezona aynı şekilde başlayamayan başarılı oyuncu, ligin 2. haftasında Hatayspor'a attığı muhteşem gol dışında skor katkısı veremedi. Son olarak 2021 yılı yaz ayında yeni mukaveleye imza atan Abdülkadir Ömür, 2024 yılına kadar kendisini bordo mavili kulübe bağlayan sözleşmeye evet demişti. Ancak şampiyonluk sonrası sözleşmesinde iyileştirme isteyen Milli futbolcu, yeni kontrat için beklemeye geçti.

AKŞAM GAZETE