Uğurcan Çakır'ın menajerinden transfer açıklaması!

Trabzonspor'un tarihi şampiyonluğunda başrol oynayan Uğurcan Çakır, kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor. Her platformda hayalinin İngiltere Premier Lig olduğunu belirten Uğurcan Çakır için 20-25 milyon euroluk tekliflerin geldiği belirtiliyordu.

A Spor'a konuşan Uğurcan Çakır'ın menajeri Necdet Çakır, oyuncusuna gelen teklifleri resmen açıkladı. Milli kaleciye 4 büyük ligden ilgi olduğunu belirten menajer Çakır, basında çıkan rakamlara ulaşılmasının zor olduğunu belirtti.

Necdet Çakır, Uğurcan Çakır'ın en fazla 10-15 milyon euro seviyelerine satılacağını, bunun üstündeki rakamların Türkiye pazarında zor olduğunu dile getirdi. Uğurcan Çakır'la ilgilenen takımlarla sözlü olarak belli bir noktaya geldiklerini belirten menajer, işin henüz resmiyete dökülmediğini kaydetti.

Bu sezon Trabzonspor formasıyla ligde 36 maça çıkan ve 33 gol yiyen Uğurcan Çakır, 11 karşılaşmada da kalesini gole kapadı. Bordo-Mavililerle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki file bekçisinin güncel piyasa değeri 18 milyon euro.