Abdülkadir Ömür'le birlikte gidiyor

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi Abdülkadir Ömür'ün Avrupa'ya transferi bekleniyor. Fransız ekiplerinin radarında olan başarılı futbolcunun, Ligue 1'e gitme olasılığı yüksek olarak görülüyor. Marsilya ve Nice, Abdülkadir Ömür için girişimlerini sürdürüyor.

ABDÜLKADİR ÖMÜR'ÜN YANINA BİR MİLLİ YILDIZ DAHA

Özellikle Nice cephesi Abdülkadir Ömür için ısrar ederken Fransız ekibi bir milli yıldızımızı daha gündemine aldı. O isim Schalke'den Ozan Kabak. Norwich'te aradığını bulamayan stoper için Nice resmi teklifini sundu.

6 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Abdülkadir Ömür'le birlikte Ozan Kabak transferini de bitirmek isteyen Nice, Alman ekibine 6 milyon euroluk resmi teklifini iletti. Schalke'den ise cevap gecikmedi: "8 milyon euro + bonus isteriz."

YENİ TEKLİFLE GELİYORLAR

Söz konusu rakam karşılığında anlaşmanın olası görünmediği belirtilirken Nice'in Ozan Kabak ve Abdülkadir Ömür için bir kez daha harekete geçeceği belirtiliyor.

2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Geride bıraktığımız sezonda sakatlıklarla boğuşan 22 yaşındaki milli stoperimiz, İngiliz ekibiyle toplam 12 maça çıkabilmişti. Schalke ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Ozan Kabak'ın güncel piyasa değeri 10 milyon euro. AKŞAM