Alibaba.com'un İlk “Verified Müşteri Etkinliği" Tempo BPO İş Birliği ile Raffles Otel'de Gerçekleşti

Uçtan uca hizmet veren, inovatif yaklaşımlarla müşteri deneyimi yönetimi, e-ticaret hizmetleri ve özel yazılım geliştirme gibi alanlarda faaliyet gösteren Tempo BPO, KOBİ’lerin yurt dışına açılmalarına destek olmak için Alibaba.com ile atıldığı iş birliği kapsamında, üst segment ürünlerinin tanıtımını yaptı. Dünyanın lider e-ticaret sitesi Alibaba.com’un Türkiye distribütörü olan Tempo BPO, firmalara Alibaba.com hesap yönetimi ve e-ihracat tabanlı danışmanlık hizmeti veriyor.

Müşteri deneyimi yönetimi ve bilgi teknolojileri alanlarında hizmet veren bir iş süreçleri dış kaynak firması olan Tempo BPO, 20 yılı aşkın tecrübesiyle KOBİ’lerin yanında olmaya devam ediyor. Ticaretin demokratikleştirilmesine katkı sağlayarak KOBİ’lerin global pazarlara açılmalarına destek olan Tempo BPO, bu konudaki çalışmalarını bünyesinde yer alan Dijital Dönüşüm Ofisi çatısı altında sürdürüyor. Tempo BPO 200’den fazla KOBİ’ye e-ihracat tabanlı danışmanlık hizmeti verirken, bu firmalara Alibaba.com hesap yönetimi de dahil olmak üzere birçok katma değerli hizmet sağlıyor.

 

“KOBİ’lerin yurt dışına açılmaları için gereken altyapıyı ve süreci hazırlıyoruz”

“Dijital Dönüşüm Ofisimiz aracılığıyla KOBİ’lere dijital dönüşüm desteği sunarken, onların yurt dışına açılması için gereken altyapıyı kaliteli bir şekilde hazırlıyor ve bu süreci hızlandırıyoruz” diyen Tempo BPO Dijital Dönüşüm Ofisi Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Burç Pekmezoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“2021’de e-ticaret devi Alibaba.com ile başlattığımız iş ortaklığı sayesinde Türkiye ihracatına katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz. KOBİ’lerin dünya pazarlarına entegre olmalarına yardımcı olarak birlikte büyüme stratejileri kurmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Amacımız bu iş birliklerini arttırarak daha fazla KOBİ’nin yurt dışı hedeflerini gerçekleştirmelerinde rol oynamak. Aynı zamanda, dijital dönüşüm alanında da dijital dünyaya entegre olmalarını sağlayacak doğru yazılım altyapılarını oluşturmalarında hızlı ve esnek bir yapı sunarak, yazılıma harcanarak çöpe atılan maliyetleri durdurmak.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı