Vali Ustaoğlu’nun Kurban Bayramı Mesajı

Vali Ustaoğlu'nun açıklaması şu şekilde;

Kıymetli Trabzonlu Hemşehrilerim, 

​Tüm güzelliklerin bir arada yaşandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, yüreklerin bütünleştiği; sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yaşandığı, dostlukların tazelendiği bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. 

​Sevgi, kardeşlik ve dayanışma duyguları içinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramımızın, milletimizin yüreğine huzur vereceğine, toplumsal bütünlüğümüzü pekiştireceğine olan inancım tamdır. Bu bayramımızı da mutlu ve huzurlu geçirmek için daha önceden başlattığımız ‘Mutluluğa Kurşun Sıkma’ kampanyasını aynen tekrarlıyorum. Sizlerden isteğimiz yaklaşan Kurban Bayramı sevincimizi hüzne dönüştürmeyelim.  Sevincimizi, mutluluğumuzu, coşkumuzu birbirimize sarılarak yaşayalım ​

​Bu duygular içerisinde mübarek bayram gününün tüm İslam âlemiyle birlikte bizlerin de beraberliğini ve kardeşliğini pekiştirmesini Cenab-ı Allah’tan dilerken Kurban Bayramınızı en kalbi hislerimle kutlar, ailelerinizle birlikte sağlık, mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.

İsmail USTAOĞLU

Trabzon Valisi