Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Zabıta Haftası'nı kutladı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Teşkilatı Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Genç mesajında,  Zabıta Teşkilatı’nın 197. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, zabıtanın her geçen gün hizmet kalitesini artıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayışla 7 gün 24 saat çalışma esasına göre görevini sürdürdüğünü dile getirdi. Genç, mesajını şöyle sürdürdü: “Zabıta Teşkilatımız ve Belediye Zabıta müdürlüğümüz, vatandaşımızın sağlıklı, huzurlu ve güven ortamında yaşamasının güvencesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Görevleri gereği belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan zabıta teşkilatımız belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir." dedi.

Zabıtalara vatandaşlarla diyaloglarında tebessümü ve güler yüzü eksik etmemeleri gerektiğini hatırlatan Başkan Genç, "Gece gündüz demeden, 7 gün 24 saat çalışan Ortahisar  Belediyesi Zabıta Müdürlüğümüzde   görevlerini sürdüren zabıta personeli başta olmak üzere tüm zabıta teşkilatımızın haftasını kutluyorum, tebrik ediyorum ve  çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." ifadelerine yer verdi.