Trabzonpsor'un yıldız ismi ayrılıyor!

Trabzonpsor'un yıldız ismi Anastasios Bakasetas yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Tarihi şampiyonluk sonrası Sporting'e transferi son anda yatan deneyimli futbolcu, kariyeriyle ilgili nihai kararını verdi. Anastasios Bakasetas, Trabzonspor'dan ayrılma kararı aldı.

ANASTASIOS BAKASETAS TRABZONSPOR'A VEDA EDİYOR

Sözleşmesinde '12 milyon euroya serbest kalır' maddesi bulunan Anastasios Bakasetas'ın sezon başında Sporting'e transferi gerçekleşmemişti. Trabzonspor ile kontratının son yılına girmeye hazırlanan Yunan futbolcu bu kez Bordo-Mavililere veda ediyor.

YUNAN YILDIZIN 2 CİDDİ TALİBİ VAR

Aksam.com.tr'nin Yunan basınından aktardığı habere göre Anastasios Bakasetas, Trabzonspor'dan kesin olarak ayrılma kararı aldı. Anastasios Bakasetas için Wolfsburg'un 6, Bologna'nın 7 milyon euroyu gözden çıkardığı iddiaları uluslararası basında sıkça yer alırken, oyuncunun tercihi şimdiden merak konusu oldu.

KOMŞUDAN ANASTASIOS BAKASETAS İDDİASI

Yunan basını ise Anastasios Bakasetas'ın 5 milyon euro bonservis bedeli ile Trabzonspor'a veda edebileceğini yazdı. Oyuncunun ayrılık tutumu karşısında Trabzonspor'un 12 milyon euroluk serbest kalma bedelinde ısrarcı olmayacağı ve bu rakamda ciddi bir esnemeye gideceği belirtiliyor.

Bu sezon tüm kulvarlarda 33 maça çıkan Anastasios Bakasetas 11 gol, 11 asistlik katkı verdi.