Akbank'ın müşteri deneyimi yönetimi Tempo BPO ile güçleniyor  

Akbank’ın müşteri deneyimi yönetimi Tempo BPO ile güçleniyor

 

Müşteri deneyimi yönetimi ve bilgi teknolojileri alanlarında hizmet veren iş süreçleri dış kaynak firması Tempo BPO ile Akbank, yeni bir iş birliğine imza attı. Tempo BPO, bankanın Inbound ve Outbound operasyonlarında müşterilerine en iyi müşteri deneyimini yaşatmak için çalışmalarını yürütecek.

 

20 yılı aşkın tecrübesiyle müşteri deneyimi yönetimi ve bilgi teknolojileri alanlarında hizmet veren iş süreçleri dış kaynak firması Tempo BPO, müşteri portföyüne yeni bir isim ekledi. Bankanın müşteri iletişimi merkezi operasyonlarında en iyi müşteri deneyimini sunmak için hizmet verecek olan Tempo BPO, başarılı müşteri deneyimi ve sürdürülebilir hizmet kalitesi ile farkını ortaya koymaya devam edecek.

 

“İş birliğinden dolayı mutluyuz”

 

İş birliğinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Tempo BPO CEO’su Taylan Akalın, şunları söyledi:

“Türkiye’nin en önemli bankalarından biri ile çalışacak olmaktan dolayı mutluyuz. Tempo BPO olarak telekomünikasyon, e-ticaret, bankacılık gibi pek çok sektöre farklı alanlarda hizmet veriyoruz. Özellikle markalara sağladığımız müşteri iletişimi operasyonlarında en iyi müşteri deneyimini sunmak ve en iyi satış performansını sergilemek konularında iddialıyız. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarımız hizmet verdiğimiz markalarımız tarafından da birçok ödülle taçlandırıldı. Bu başarının sırrının organizasyon çevikliğimizin yanında çalışanlarımızın gelişimi ve dönüşümüne verdiğimiz önem olduğuna inanıyoruz. 2023 yılının başından itibaren tüm çalışanlarımızı, en iyi müşteri deneyimi yaklaşımlarını çözüm odaklı bakış açısı ile güçlendirerek sürekli destekliyoruz. Böylece çalışanlarımızın çalışan deneyimini ve mutluluğunu da en üst seviyede tutmayı hedefliyor ve bu sayede müşteri deneyiminin de iyi yönetilmesine destek oluyoruz. Bunun yanı sıra, global düzlemde teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek iş süreçlerimize dahil ediyor, vizyonumuzu müşteri deneyimi yönetimine yansıtıyoruz. Sunduğumuz hizmetlerdeki stratejik bakış açımız ve çözüm odaklı yaklaşımımız ile bu yeni iş birliğinde de farkımızı ortaya koyacağımıza inanıyoruz.”

 

 


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı