Karaismailoğlu Trabzon Büyükşehir'i Ziyaret Etti!

Trabzon Haber Merkezi | Refah Partisi Trabzon eski İl Başkanı ve Trabzonspor eski yöneticisi merhum Muhammer Saka'nın cenazesi için Trabzon'a gelen Karaismailoğlu beraberindeki İstanbul Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve İstanbul Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ataman’ı tarihi belediye binasında ziyaret etti. 

Bel rahatsızlığı nedeniyle tedavisi devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun sağlık durumu ile ilgili Bakan Karaismailoğlu'na bilgi veren Belediye Başkan Vekili Ataman, daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından İl genelinde yapımı tamamlanan ve tamamlanmak üzere olan projeler hususunda ayrıntılı bilgilendirmede bulundu. Başkan Vekili Ataman ayrıca, 21 Kasım'da açılışı gerçekleştirilecek olan Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi için Bakan Karaismailoğlu'na ve beraberindeki başkanlara davette bulundu.
Ardından Bakan Karaismailoğlu, Belediye Başkanları Türkmen ve Turan ile Başkan Vekili Ataman, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'ı makamında ziyaret ettiler.