Trabzon’da 2023’ün ilk ‘Kitap Günleri’

Trabzon Haber Merkezi | 20-29 Ekim tarihleri arasında Ortahisar Belediyesi ana hizmet binasında düzenlenecek etkinliğe yazarlar; Merve Gülcemal, Hayati İnanç, Saliha Erdim, Sinan Yağmur, Veysel Usta, Serdar Tuncer ve Nurullah Genç ile birlikte toplamda 40 yazar ve 80 yayınevi katılacak. Etkinliğin açılışı 20 Ekim Cuma Günü saat 14.00’te Ortahisar Belediyesi’nde  gerçekleştirilecek.

KİTAP KURTLARI İLGİYLE TAKİP EDECEK

Üçüncü kez Kitap Günleri etkinliği düzenleyeceklerini ifade eden Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’da kültür ve sanat hayatına bu tür etkinliklerle katkı sağlamaya çalıştıklarını dile getirdi. Bütün kitapseverleri etkinliğe katılmaya davet eden Başkan Genç, “Kitap okumak maddi ve manevi olarak insanı geliştirir. Kitaplar her türlü bilgi kaynağı olmasının yanında en vefalı dostlarımızdır. Kitap dostlarının ilgiyle takip edeceği, içeriği dopdolu çok güzel bir organizasyon tertip ediyoruz. Yazarlar ziyaretçilere kitaplarını imzalayacak. Konferans, söyleşi ve imza günü gibi birçok etkinlik düzenlenecek. Hem kitap kurtları için hem de şehrimiz için çok harika bir etkinlik olacak. Yazarlarla, okurlar buluşacak ve etkileşimde bulunma fırsatı olacak. Bu anlamda fuarımızın şehrimize ayrı bir renk katacağını düşünüyorum. Kitapseverleri, öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, gençlerimizi, kısaca kitaplara ilgi duyan herkesi fuarımıza davet ediyorum.” diye konuştu. 

BİR DİZİ ETKİNLİK DÜZENLENECEK

Kitap Günleri’nde; kitapseverlerin ilgiyle takip edeceği birbirinden güzel konferans, söyleşi, imza günü etkinlikleri düzenlenecek.