Abdullah Avcı'dan flaş sözler!

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı transferler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da gelecek sezon ile ilgili açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı transferde adı geçen oyuncular için açıklamalarda bulundu. Süper Lig'de olan yerli oyuncular için konuşan Avcı şunları söyledi;

"Tanıdığım oyuncular. Ozan Tufan A Milli Tamıdayken A2 oyuncusuydu. Beğendiğim, iyi potansiyel. A mili takım oyuncusu. İngiltere yaptı. Mukavelesi var, süreci var. O tarafı bilmiyorum. Öyle bir talebim de olmadı". 

Bir isteğim girişimim yok

Elmalı bu sene çıkış yapan oyuncu. Konuşulan rakamlar doğruysa iç piyasada o paraların olması mümkün değil. Aday oyuncu. Bu sene çıkış yaptı, biraz maç oynadı. A Milli Takıma seçildi. A Milli Takımın sol bek havuzu da dar zaten. Kuntz ile görüştüğümde 2 tanesi Beşiktaş’tan. Rıdvan ile Umut Meraş var. Caner var, bizim 88 doğumlu. Bir de şimdi Elmalı. Halil de yerli, potansiyeli kanıtlamış oyuncu. Bunları kimse niye alıyorsun, niye almıyor, demez. Bir isteğim girişimim yok.

Oğuzhan'da Dorukhan gibi olur bence

Beşiktaş’a transferinde bana soruldu. Beşiktaş’ta çalıştım. Önemli potansiyel, büyük oyuncu. Ama hep aşağı doğru seyretti şu an itibariyle. Trabzonlu yanlış hatırlamıyorsam. Ama şu an itibariyle öyle bir talebim olmadı. Oğuzhan Özyakup'ta Dorukhan performansı bence olur. Trabzon’da olur. Bizim orası iyi bir aile ortamı var. Oyuncu, teknik adam, bütün odak noktası futbol. Trabzon’da olabiliyor. Ben mesela ilk defa çıktım dışarı. 32 sene sonra İstanbul’un dışına çıktım.

Abdullah Avcı: Boateng marka oyuncu

Boateng ismi geldi  Son durumunu inceliyoruz. Marka oyuncu. Alman milli takımında oynamış. Eğer sakatlığı yoksa, kulübün bütçesine uygun olacaksa değerlendirilebilecek oyuncu. Bunu da ifade ettim. Zaten basında çok çıkıyor.

Massouras'ı geçen sene istedik

Massouras ile ilgili geçen sene talep ettik. Devre arasında konuştuk. Ama rakamlar yüksek olunca vazgeçtik. Şu anda yok. Hiç bir gelişme onunla ilgili yok. Devre arasında söylenen rakamların yanısı söylense dahi olmaz.