Trabzonspor'dan sakatlık açıklaması! Sezonu kapattı

Trabzonspor'dan sakatlık açıklaması geldi. Bordo Mavili kulüp, Abdülkadir Ömür ve Edin Vişça’nın sağlık durumlarıyla ilgili bilgi paylaştı.

TRABZONSPOR AÇIKLADI!

Sağlık Kurulu Başkanımız Doç. Dr. Ahmet Beşir, futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Edin Vişça’nın sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Beşir, “Kasımpaşa maçı sırasında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Abdülkadir Ömür’ün yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda sol ayak birinci parmakta çatlak tespit edilmiştir. Aynı maçta sakatlanan Vişca’nın da yapılan muayene ve görüntülemesinde sağ uyluk arka bölgede kas yaralanması olduğu görülmüştür. Sağlık ekibi tarafından tedavileri sürdürülen oyuncularımızın Beşiktaş ile oynayacağımız maçın kadrosunda yer almaları zor gözükmektedir” dedi.

ABDÜLKADİR ŞOKU!

Abdülkadir Ömür'un muhtemelen sezonu kapatması beklenirken Visça'nın sakatlığının ise 3-4 hafta sürmesi bekleniyor. Trabzonsporlu her iki futbolcu da Kasımpaşa'ya 2-0 kaybedilen maçta sakatlanmıştı. Visça maçın ikinci yarısında oyuna dahil olmuş 45 dakika süre almıştı. Abdülkadir Ömür ise Kasımpaşa maçına 11 başlamış ve 79. dakikada sakatlanınca oyuna devam edememişti.