Trabzon'da 4. açık hava günlerinde geri sayım başlıyor

02-07 Temmuz 2023 tarihleri arasında saat 20:15’te festival alanında başlayacak olan Açık Hava Tiyatro Günleri, altı akşam altı farklı tiyatro oyunu ile tiyatro severlerle buluşacak.

Şehrin kültür sanat hayatını canlı tutmak amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında 4. Açık Hava Tiyatro Günleri’nde Akçaabat Belediye Tiyatrosunun yanı sıra şehir dışından gelen tiyatro grupları da sahne alacak.

Tüm tiyatro severleri birbirinden güzel tiyatro oyunlarını açık havada izlemeye davet eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Yaz mevsimi Akçaabat için kültür ve sanat mevsimidir. Yediden yetmişe tüm hemşehrilerimizi organize ettiğimiz etkinliklerle bir araya getiriyoruz. Yaz mevsimi boyunca dopdolu günler yaşıyoruz. Hem yetişkinler hem de çocuklar için birbirinden farklı tiyatro oyunlarını içeren ve dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Açık Hava Tiyatro Genlerimize herkesi davet ediyorum. Tiyatro Akçaabat’ta izlenir.” Dedi.  

2-7 Temmuz 2023 tarihleri arasında Festival alanında saat 20:15’te yapılacak olan 4. Açık Hava Tiyatro Günleri programı ise şöyle;

2 Temmuz 2023 Pazar

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu / Radyo-yu Humayun

3 Temmuz 2023 Pazartesi

Samsun Hayal Atölyesi Tiyatrosu / Uçurtmanın Kuyruğu

4 Temmuz 2023 Salı

Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu / Bir Bavul Oyun (Çocuk Oyunu)

5 Temmuz 2023 Çarşamba

Samsun Büyükşehir Belediye Tiyatrosu / Düş Masalları (Çocuk Oyunu)

6 Temmuz 2023 Perşembe

Akçaabat Belediye Tiyatrosu / Entrikalı Dolap Komedyası

7 Temmuz 2023 Cuma

Erzurum Medya Sanat Evi / Bir Masal Ya da Gerçek