Trabzonspor'dan resmi teklif! Transferde kritik tarih... .

Karadeniz temsilcisi, orta sahasına takviye yapmayı düşünüyor. İki ceza saha arasını kontrol altında tutacak, koşucu ve yetenekli bir isim arayan Trabzonspor'un gündeminde Steven Alzate var. Bordo-mavililer, kontrat yılında olan oyuncuyu bonservisiyle almak için Brighton'a resmi teklifini sundu. 24 yaşındaki futbolcu için 2 milyon euro'luk bir öneride bulundular. Premier Lig temsilcisinin kararı bekleniyor. Bu transferde Trabzonspor'un en çok zorlayan Brugge'ün de ciddi biçimde oyuncu için İngiliz temsilcisiyle temas içinde olmadı.

HEYECANLI BEKLEYİŞ DEVAM EDİYOR

Fotomaç'ın haberine göre; Avrupa Kupaları'nda yer aldığı için Brugge'ün de transfer yarışında avantajı var. Avrupa'nın büyük liglerinde transfer dönemi sona erdi. Belçika'da ise 6 Eylül'de sona eriyor. Trabzonspor'un Steven Alzate transferinde önünde kritik 48 saat var. Belçika'da yaz transfer penceresi kapandıktan sonra Kolombiyalı futbolcunun önünde sadece Karadeniz Fırtınası'nın teklifi kalacak. 24 yaşındaki futbolcu, merkez orta saha haricinde forvet arkası ve ön libero pozisyonlarında da oynayabiliyor. Dengeli ve akıllı bir futbolcu. Hızlı ayaklara sahip. Çabuk düşünebilmesi de onu farklı kılıyor. Basit ve doğru oynuyor.

STEVEN ALZATE KİMDİR?

Londra doğumlu Kolombiyalı  orta saha oyuncusu Steven Alzate, 8 Eylül 1998 tarihinde dünyaya geldi. 1,80 metre boyundaki Alzate, Kolombiya ve İngiltere vatandaşlığına sahiptir. Premier Lig takımı Brighton & Hove Albion formasını giyen bu genç yetenek, 1998 doğumlu olmasına rağmen dikkat çeken bir oyuncu olarak öne çıkıyor.

Steven Alzate'nin Güncel Piyasa Değeri

Steven Alzate'nin piyasa değeri şu an için 4.00 milyon Euro'dur. Oyuncusunun kariyerindeki en yüksek piyasa değeri ise 7.00 milyon Euro'ya kadar çıktı.

Steven Alzate'nin Kariyeri?

 

21 Eylül 2016 yılında Leyton Orient
31 Temmuz 2017 yılında Brighton U23
2 Temmuz 2018 yılında Swindon Town
9 Ocak 2019 yılında Brighton U23
1 Temmuz 2019 yılında Brighton
6 Eylül 2022 yılında Standard Liège
30 Haziran 2023 yılında Brighton