Yusuf Yazıcı'dan ağır enkaz!

Trabzonspor, altyapısından yetişen Yusuf Yazıcı'yı bu sezonun başında yeniden kadrosuna katmıştı. Beklentilerin yüksek olduğu milli futbolcu, kiralık olarak döndüğü Karadeniz ekibinde adeta formuyla sınıfta kaldı. Lille'den 500 bin euroya geri dönen 25 yaşındaki orta sahanın maliyeti de tartışma konusu oldu.

YUSUIF YAZICI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Trabzonspor'a büyük umutlarla geri dönen 25 yaşındaki Yusuf Yazıcı, Abdullah Avcı'nın oyun sistemine adapte olmakta zorlandı. Tecrübeli hocanın verdiği forma şanslarını iyi değerlendiremeyen milli oyuncu, eski günlerini aratır oldu.

TRABZONSPOR'A 34 MİLYONLUK DEV MALİYET

Sabah'ın haberine göre; Yusuf Yazıcı'nın bir yıllık ücreti bordo-mavililere 25 milyon TL oldu. Büyük beklentilerle yetiştiği takıma geri dönen 25 yaşındaki 10 numara formuyla hem teknik heyet hem de taraftarlarda büyük bir hayal kırıklığına sebep oldu.

Milli futbolcunun kiralama bedeli olarak da Lille'e 500 bin euro ödeyen Trabzonspor'a Yusuf Yazıcı 34 milyon 875 bin TL'ye mâl oldu.

YUSUF YAZICI'NIN TRABZONSPOR KARNESİ

Trabzonspor'da 8 maça çıkan 25 yaşındaki futbolcu toplamda 312 dakika sahada kaldı. Henüz gol ve asist katkısı sunamayan Yusuf Yazıcı rotasyon oyuncusu olmaktan öteye geçemedi.