Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert sözler

Trabzon'da programa katılacak Halil Konakçı'ya gelen art arada tepkiler sonrası, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral Konakçı'ya sahip çıktı.

Söylediği Hatay sözleri ile Türkiye'de gündeme gelen Halil Konakçı'nın Trabzon'da programa katılması tartışmalara yol açtı. CHP'den İYİ Parti'ye birçok kişinin tepki gösterdiği Konakçı'ya Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral sahip çıktı.

Sosyal medyadan Sibel Suiçmez'in açıklamalarına tepki gösteren Saral, CHP milletvekiline ağır sözler etti.

Trabzon'dan Bihabersin

Saral yaptığı açıklamada; Trabzon’dan da Trabzonludan da bihabersin. Asıl derdinin politik karalama olduğu aşikarken yine kin ve nefret içerikli cümleler zırvalamışsın.

Avukatlığında Vekilliğin Kadar İşe Yaramaz

Sözde avukatsın madem bilirsin ki bu içi boş iddialarını ispatlamakla mükellefsin. Fakat avukatlığın da vekilliğin kadar işe yaramaz gibi, sanırım işlerin yolunda gitmiyor burada manipülasyon ile uğraşıyorsun.

Nedir canını sıkan? Trabzon halkını temsil etmiyor dediğin Halil Konakçı Hoca’nın, sizin programlarınızdan daha fazla kişi bir araya topluyor olmasını mı hazmedemiyorsun? Ayrıca geçin bu Kudüs hepimizin hassasiyetedir ayaklarını.

Trabzon Gazze, Gazze Trabzon'dur

Bundan önce düzenlenen Kudüs programlarında neredeydiniz, onu açıklayın? Biz sizin dün de bugün de hangi safta olduğunuzu çok iyi biliyoruz. Trabzon Gazze, Gazze Trabzon'dur. Tüm Trabzonlu kardeşlerimi bu hanımefendiye inat, bu akşamki Gazze-Kudüs programını hınca hınç doldurmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

GÜNEBAKIŞ