Hindistanlı misafirler BİTKİMİX'de

Güney Asya'da bulunan, dünyanın en büyük yedinci coğrafi alanı ve en büyük ikinci nüfusuna sahip olan Hindistan'lı misafirler de tatil için Türkiye ve Doğu Karadenizi tercih etmeye başladı.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'den Türkiye'ye gelen grup, Doğu Karadeniz Yaylalarına, Trabzon, Rize, Uzungöl, Ayder ve Sümela Manastırına hayran kaldıklarını ifade ettiler. Doğu Karadenizin doğal güzelliklerinin yanı sıra, doğal-yöresel ürünlerin çeşitliliği ve kalitesi de, tatil için bu yöreye gelme sebepleri arasında olduğuna vurgu yapan Hintli grup, Bitkimix Alışveriş Merkezini de ziyaret etti.

Bitkimix Alışveriş Merkezindeki şifa Kaynağı etiketli, tahlili, belgeli Saf Kestane Balı ve Kozmetik ürünleri çok beğendiklerini ifade eden Hintli misafirler, sadece kendileri için değil, aileleri ve komşuları için de alışveriş yaptıklarını ve bu bölgeyi tüm tanıdıklarına önereceklerini söylediler.

Hindistan'dan gelen misafir grup, Bitkimix Alışveriş Merkezinde İngilizce, Arapça, Rusça ve Farsça yabancı dil bilen 11 personelin bulunmasının büyük avantaj olduğunu Bitkimixin güler yüzlü personeline, İşletme Müdürü Ali Rıza Köroğlu, İşletme sahibi Uğur Nar ile kendilerine eşlik eden Volkan Kaba'ya teşekkür ettiler. Hintli misafirlerin ziyareti hediyeleşme ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.