Sedef'e Yemeğe Bekleriz yeni bölümüyle beIN GURME ekranlarında!

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk’ün yepyeni beIN GURME programı “Sedef’e Yemeğe Bekleriz!”in beşinci bölümü yine ünlü isimleri ve lezzetli yemekleri keyifli sohbetler eşliğinde izleyici ile buluşturuyor. Yaz boyunca ekrana gelecek rengarenk programın bu haftaki konukları Saffet Emre Tonguç, Serda Büyükkoyuncu ve Gülenay Kalkan sofrada Sedef İybar’ın leziz yemeklerinin keyifli sohbet eşliğinde tadını çıkardılar.

Digiturk 21. kanalda yayınlanan Türkiye’nin lezzet ekranı beIN GURME’de, ‘Sedef İybar’ imzalı yemekli sohbet programı ‘Sedef’e Yemeğe Bekleriz’ cumartesi günü saat 19.20’de yeni bölümüyle ekrana geliyor. Sedef İybar evinin kapılarını açtığı, damakta iz bırakan tatlar ile içten sohbetlerin gerçekleştiği programda, yeni bölümde de yine birbirinden ünlü isimleri konuk ediyor.

Muhabbet eşliğindeki lezzet deneyiminde; dünya mutfağından seyahate, ilginç anılardan kıymetli arkadaşlıklara, güzellik sırlarından beslenme alışkanlıklarına, müzikten aşk ve ilişkilere kadar hayata dair ne varsa konuşulan programın bu haftaki konukları seyahat fenomen ve yazarları Saffet Emre Tonguç, Serda Büyükkoyuncu ve oyuncu Gülenay Kalkan.  

 

Eşsiz lezzetler ve keyifli sohbetler

Yeni bölümde de her zamanki gibi izleyiciler konuklar gelmeden önce mutfakta İybar’ın marifetli ellerinden çıkan yemeklerin hazırlanışına tanıklık edecek, ardından da sofradaki keyifli muhabbete dahil olacak. Sedef İybar’ın özenle hazırladığı menüsünde bu hafta patlıcanlı hindi türlü ve muzlu elmalı tart var. Sedef İybar’ın birbirinden ünlü konuklarla keyifli sohbetlerinin yer alacağı “Sedef’e Yemeğe Bekleriz” yeni bölümüyle 8 Temmuz Cumartesi günü saat 19:20’de beIN GURME ekranlarında.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı