Abdullah Avcı onay verdi! Transfer....

Trabzonspor'da geçen sezonunun gol kralı Umut Bozok'un kaçırdığı goller saç baş yolduruyor... Abdullah Avcı golcünün  performansından memnun değil. Uygun şartlar oluşursa Maxi Gomez'e destek atacak bir golcü arıyor.  U-21 statüsünde oynayabilecek oyuncu olması şu an için en makulu. 

Karadeniz Gazete'de yer alan habere göre Avcı'nın scoutları dünyanın dört bir yanından forvet oyuncularını takip ediyor. Göze çarpanlardan birisi Argentinos II takımında forma giyen 2003 doğumlu golcü Lautaro Ovando oldu... Arjantinli, genç milli takımlarda 8 maçı oynadı. TFF'nin getirdiği U-21 statüsünde oynayabilmesi için U-14 ila U-21 arasında en az 10 milli maç oynaması gerekiyor. Kulüp profesyonelleri genç milli takım statüsü için daha alt yaş milli takımlarına kadar indi.

YENİ JULİAN ALVAREZ

1.72 boyundaki golcü oyuncunun ana mevki santrfor. Aynı zamanda kanat ve 10 numarada oynayabiliyor. Oyun tarzıyla Arjantin Milli Takımı'nın genç yıldızı Julian Alvarez'i andırıyor.

Abdullah Avcı 19 yaşındaki oyuncuya onay verdi. Hem daha çok pivot tarzında oynayabilen Maxi Gomez'in yedeği olarak görüyor, hem de tek başına oynatabileceğini düşünüyor.