Trabzon BTP'de sürpriz adaylar konuşuluyor

BTP Trabzon İl teşkilatı, Trabzon Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlediği “Genişletilmiş İl Divan Toplantısı”nda, yerel seçimler için start verdi.

İlginin oldukça yoğun olduğu toplantıda konuşan İl Başkanı Nihat Hekimoğlu, “31 Mart 2024 yerel seçimleri için bugün itibariyle start vermiş bulunmaktayız” dedi.

Konuşmasında başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere,  tüm İlçe Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyesi Adaylıkları konusunda, çok sürpriz isimlerle ses getireceklerini söyledi.

Adaylık konusunda ciddi tekliflerin gelmeye başladığını ve bazı isimlere de parti olarak kendilerinin teklif götüreceğini ifade eden Hekimoğlu, artık Türkiye’de tıkanmış olan sistemin yerel belediyelerden başlayarak bir nefes almaya başlaması gerektiğini vurguladı.

Toplantıya katılan tüm ilçe başkanlarından tek tek görüş alan BTP Trabzon İl Başkanı Nihat Hekimoğlu, Türkiye’nin tüm yerel ve ulusal sorunlarına kapsamlı çözümleri olan yegane partinin, Bağımsız Türkiye Partisi olduğunun altını çizdi.

Toplantıda daha sonra partiye katkı sunan eski üyelere, hizmet ödülü olarak plaketleri takdim edildi.