Trabzonspor'dan 2 Bomba daha! Görüşmeler başladı

Evren Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat ile serbest statüdeki Wilfred Denswil ve Jens Stryger Larsen ile görüşmelere başlayan Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. 

Marlon ile görüşmeler başladı

Sabah'ta yer alan habere göre; Bordo-mavili takım, Ukrayna Premier Ligi takımlarından Shatkar Donetsk forması giyen Brezilyalı stoper Marlon'un transferi için görüşmelere başladı.

Trabzonspor’un Barisic teklifi açıklandı

Sosyal medya hesapları Trabzonspor’un, Glasgow Rangers’ın sol beki Borna Barisic’i transfer edeceği iddiasıyla yankılanıyor… bu iddia İskoçya’da da karşılık buldu. 

Futbol İskoçya; 10 Haziran'da, Rangers'in Barisiç'in ayrılması için 4 milyon Sterlin’lik bir teklifi kabul etmeye istekli olacağını yazdı.

Haberde; son 5  yılda Rangers için oynadığı çok sayıda maça rağmen, şimdi kesinlikle ayrılma zamanı. Eğer Trabzonspor gelip istenen fiyatı teklif ederse, hayır denmeyecek.

Ancak Trabzonspor’un teklifi ileriye dönük. Başarılı olamazsa Rangers’a geri dönmesi üzerine kurulu bir rakam üzerine yapılmış bir teklif. Şu anda bu kabul edilebilir bir teklif değil. Ancak görüşmeler de kapanmış gibi durmuyor.